Daar zijn we dan! Al jaren loop ik met het idee rond om een blog te beginnen. Eerst was het plan een blog, toen een vlog, toen een podcast, en nu staat er dan toch een blog. Waar misschien een keer een vlog op komt, of een podcast. Maar laten we eerst maar eens starten met een blog.

Ja leuk, maar waarover?

Over de dagelijkse dingen. In mijn geval betekent dat voor een groot deel de journalistiek, presenteren en nieuwslezen. Ik geef je graag een kijkje achter de schermen. Het gaat dus niet over het nieuws zelf. Daarvoor kun je terecht bij talloze andere sites, waaronder die van de NOS.

Bovendien gaat het zeker niet alléén over mijn werk. Het is veel breder dan dat. Ik zie deze site dan ook als mijn creatieve uitlaatklep. Een plek waar ik reflecteer op wat ik heb meegemaakt, waarvan ik onder de indruk was of waarvan ik heb geleerd.

Door deze verhalen te delen hoop ik je te kunnen inspireren. Je kunt op het hartje hieronder klikken als je een artikel leuk vindt. En heb je een idee voor een post? Schroom niet en stuur me een berichtje. Ik ben heel benieuwd!

Liefs,

De foto hierboven is gemaakt door Ruud Hoornstra.

Vind je dit een leuk initiatief? Klik op één van de social-icoontjes om deze blog met anderen te delen! Vind ik leuk!

Laat een reactie achter